Geen producten (0)
Geen producten (0)

Amaryllis No Water Flowers 05

€ 11,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG15110
Omschrijving

Amaryllis No Water Flowers 05 Rood Bloeiend

No Water Flowers® zijn handgemaakte wax Amaryllis bollen. De speciaal geselecteerde Amaryllis maken deze bollen uniek. Zoals de naam al zegt hebben deze Amaryllis bollen geen water nodig om te kunnen groeien. Deze Amaryllis bollen hebben genoeg energie in hun bol om te kunnen groeien en bloeien zonder water te hoeven geven. Zo kunt u zonder zorgen genieten van prachtige Amaryllis bollen. 

De Amaryllis is voorzien van een vaste standaard onder de bol, dit zorgt ervoor dat deze niet omvalt. Omdat een Amaryllis van nature naar het licht groeit is het verstanding de bol af en toe te draaien. De bollen kunnen op alle ondergronden geplaatst worden omdat ze geen water doorlaten. Wij adviseren u de bol niet bij een warmtebron te plaatsen.

Er zijn diverse varianten leverbaar. Dankzij de diverse kleuren wax passen deze in ieder interieur. Alle varianten groeien 3 tot 6 weken en bloeien gegarandeerd. De No Water Flowers® zijn een uniek geschenk voor de komende feestdagen om weg te geven of om jezelf mee te verwennen..

De Amaryllis No Water Flowers / Wax Amaryllis zijn speciaal uigekozen door Matthijs Hazeleger "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.