Geen producten (0)
Geen producten (0)

Rhipsalis Puniceodiscus

€ 22,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG15057
Omschrijving

Rhipsalis Puniceodiscus

Blad: Bladeren behalen een lengte van 20 tot 100 cm

Hoogte: Hangplant

Opmerkingen Rhipsalis Puniceodiscus is een zeer fraie Rhipsalis. ze heeft prachtige lange groene bladeren.

Rhipsalis wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Rhipsalis Puniceodiscus:

De Rhipsalis houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Rhipsalis is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Rhipsalis kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Rhipsalis  kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Rhipsalis is gevoelig voor teveel water. Als u Rhipsalis bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Rhipsalis Puniceodiscus is speciaal door Matthijs Hazeleger uitgekozen voor De Grote Tuinverbouwing SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.